AUTÓKOZMETIKA

KÜLSŐ-BELSŐ KOZMETIKA

,Célunk, hogy szolgáltatásaink a legmagasabb minőségben nyújtsuk ügyfeleinknek, prémium minőségű Gtechniq termékekkel.  Külső-belső szolgáltatásunk nem csak a takarítás, fontosnak tartjuk a karbantartó ápolást is, így nagy hangsúlyt fektetünk az üveg és műanyagelemek ápolására kezelésére is, ezért nem célunk a futószalagon történő 15 perces autómosás.

KÁRPIT TISZTÍTÁS

Szalon új autót szeretnél, akkor nem elegendő egy belső takarítás. A belső kárpitok sokszor foltosak, elszíneződnek, koszosak, de ezt könnyen tudjuk orvosolni. A kárpittisztítást professzionális  vegyszerekkel és korszerű technológiával tisztítjuk. Nem csak az ülések, de szöveteket, szőnyegeket és a csomagtartót is kitakarítjuk.

HOZOM-VISZEM

Ügyfélkártyával rendelkező kiemelt ügyfeleink, Fehérgyarmat területén igénybe vehetik ingyenes szolgáltatásunkat. Időpont egyeztetést követően házhoz megyünk az autóért és a munka végeztével vissza is visszük, így kényelmesen és időt spórolva tisztul meg az autód.

POLÍROZÁS

A fényezés korrekció, ismertebb nevén polírozással el lehet tüntetni a keletkezett karcokat, ezáltal újra karcmentes és csillogó fényezése lesz autódnak.
A mindennapi használat során keletkezett mechanikai sérülések, karcok eltávolítása, talán a legnehezebb autókozmetikai szolgáltatás, ezért fontosnak tartjuk, hogy csak gyakorlott, hozzáértő szakember végezze, mert könnyen lehet, hogy az autód fényezése hologramos lesz, vagy egy rossz mozdulat miatt megsérül a karosszéria fényezése. Nem hiszünk az egy lépcsős polírozásban, amit pár óra alatt elkészítenek néhány tízezer forintért, mert a töltőpaszták nem távolítják el, hanem betömítik a karcokat. Az egy lépcsős polír nem tartós, így néhány mosást követően újra karcos lesz a fényezés.

KERÁMIA BEVONAT

A Gtechniq prémium kerámia bevonatait több évre tervezték, így autód fényezése újra és újra úgy fog kinézni mintha most gurult volna ki a szalonból.
A kerámia bevonatot érdemes új autónál azonnal, vagy használt autó esetén megfelelő polírozást követően telepíteni. Ez az új, láthatatlan varázslat, 4-5x keményebb réteget képez a karosszérián, mint a gyári fényezés, így a kisebb karcok ellen védi a felületet. Fantasztikus tulajdonsága, hogy az autó fénye mélyebb ragyogást biztosít, ellen áll az időjárásnak, sós víznek, savaknak, gyantának, kátránynak, madár ürülék okozta marásnak.
Fontos figyelembe venni, hogy a mélyebb karcok, parkolási sérülés ellen nem véd, de ha nagyobb védelmet szeretnél, ajánljuk figyelmedbe a LLumar kavicsvédő fóliáját.

VÍZLEPERGETŐ BEVONAT

A bevonatnak köszönhetően hozzájárulsz, hogy autód állandóan ragyogó és öntisztuló legyen. Ennek a szuper találmánynak köszönhetően a karosszérián nem tud megtapadni a piszok. Vízlepergető hatása miatt az autóról lepereg az eső víz, sár. Gyakorlatiak öntisztulásra képes, sokkal kevesebb mosást igényel, így tiszta külsőben pompázik.

FELNI KERÁMIA

Ez a bevonat képes megakadályozni, hogy a felnire lerakódjon a fékpor és sár. Egy magasnyomású mosóval sem lehet letakarítani az apró zugokat, részeket a felniről. Alapos mosás szükséges ahhoz, hogy a felni eredeti állapotba kerüljön. Azonban, ha kerámiával kezeljük, hosszan tartó csillogó felniket kapunk és tisztítása sohasem lesz ettől egyszerűbb.

ELADÁSRA FELKÉSZÍTÉS

Eladás előtt érdemes az autót egy kicsit helyre pofozni. Biztosan jobb benyomást kelt majd az új vevőnek és valószínűleg gyorsabban és magasabb áron lehet majd eladni. Ez a szolgáltatás, nem egy külső-belső ápolás, attól sokkal több. Így egy csili-villi autót fog eredményezni.

FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS

Nem csak zavaró, de veszélyes is a közlekedés bemattult, elszíneződött fényszórókkal. Mielőtt kicserélné fényszóróját, tudunk egy költséghatékony korszerű technológiát, amivel újjá lehet varázsolni.

esőgarancia

Biztos jártál már te is úgy, hogy megmostad autódat és egy váratlan eső miatt újra koszos lett. Talán nincs is ettől bosszantóbb dolog. Ügyfélkártyával rendelkező, kiemelt ügyfeleink a legtöbb szolgáltatásunkhoz 24 órás esőgaranciát vállalunk nem várt eső esetén, egy ajándék külső ápolást adunk.

Autókozmetika

Ablak fóliázás

Karosszéria fóliázás

Védőfóliázás

Kövesd Te is a

WRAPPING GARAGE

közösségi oldalát!

FACEBOOK

Wrapping Garage

Kullár Balázs
+36 20 420 5323
Varga Zsolt
+36 70 374 7288

Műhely
GTECHNIQ AUTÓKOZMETIKA
4900 Fehérgyarmat, Veres Péter u. 4.

Email
Kullár Balázs 
balazs@wrappinggarage.hu
Varga Zsolt
zsolt@wrappinggarage.hu

Tájékoztató jellegű nyitva tartás:

Hétfőtől – Péntekig 8:00 – 16:00-ig

Hétvégén csak előre egyeztetett időpontban.

Kérjen visszahívást!

9 + 6 =

GTECHNIQ AUTÓKOZMETIKA
4900 Fehérgyarmat,
Veres Péter u. 4.

Kullár Balázs
Telefon: +36 20 420 5323
E-mail: balazs@wrappinggarage.hu
Varga Zsolt
Telefon: +36 70 374 7288

E-mail: zsolt@wrappinggarage.hu